Başkan Gökhan Lise Ziyaretlerine Devam Ediyor…

Çanakkale Anadolu LisesiÇanakkale Anadolu LisesiÇanakkale Anadolu LisesiÇanakkale Anadolu LisesiÇanakkale Sosyal Bilimler LisesiÇanakkale Sosyal Bilimler Lisesi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, okul ziyaretleri kapsamında Çanakkale Anadolu Lisesi ve Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi’nin yöneticileri, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Gökhan, bu kapsamda okul ziyaretlerine devam ediyor. Okulların fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra eğitimcileri ve öğrencileri dinleyerek istek ve taleplerini alan Başkan Gökhan, son olarak 19 Kasım Perşembe günü Çanakkale Anadolu Lisesi ile Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerin kaliteli ortamlarda eğitim almalarının morallerini de yükselteceğini belirten Başkan Gökhan, geleceğimiz olan çocuklar ve gençler için Çanakkale Belediyesi’nin bu alandaki desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Gökhan, ayrıca ziyaret etmiş olduğu okulların kütüphanelerine katkı amacıyla, listesi öğretmenler tarafından oluşturulan 60’ar adet kitap hediye etti.

19.11.2015  (15.41)