Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Yeni Yıla Merhaba Konseri

Çanakkale Belediyesi Sanat Topluluklarından, uzun süredir başarılı bir şekilde çalışmalarına devam eden Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Yeni Yıla Merhaba” konseri ile sahne aldı.

24 Aralık 2015 Perşembe günü saat 20:00’da, Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere kent halkı yoğun ilgi gösterdi. Şef İftihar Vanlı yönetiminde halk müziğimizin sevilen eserlerini seslendiren Koro, yeni yıl için hazırladıkları repertuarı seslendirdi. İzleyenlerin alkışlar ile eşlik ettiği konser yaklaşık 2 saat boyunca devam etti.

Konserin sonunda izleyenler arasında bulunan Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar konser sunucusuna, koro başkanına ve Şef İftihar Vanlı’ya çiçek takdiminde bulunarak, hazırladıkları bu güzel konser için teşekkür etti.

25.12.2015  (16.48)