Demli Sesler, Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi…

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nin katılımcılarından oluşan Demli Sesler Korosu, verdiği yeni yıla merhaba konseri ile izleyenlerden tam not aldı.

Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen konsere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri Birten Sarıbaş ve Bilge Şimşek, kent gönüllüleri ve çok sayıda kentli katıldı. Demli Sesler Korosu, koro şefi Ömer Aydın önderliğinde solo ve koro halinde birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Şarkılara, izleyenler de alkışlarla hep bir ağızdan eşlik etti.

Konser sonunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan koro şefi Ömer Aydın’a çiçek takdim ederken, yaptığı konuşmada, “Yeni yıla girerken, sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hayal ettiğimiz, öngördüğümüz şekilde kentimizin kıdemli insanlarını bir araya getirmek, bu güzellikleri yaşatmak çok güzel. Bunu sağlayan herkese, tüm çalışanlarımıza, buna ön ayak olan Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. 2016’da, bu kentte olduğu kadar ülkemizde ve dünyada da barışa kavuşmayı temenni ediyor, yeni yılınızı kutluyorum. Bu kent sizlerle güzel, ne mutlu sizlerle olan bizlere…” dedi.

31.12.2015  (12.08)