Nida Ateş Ve Suren Asaduryan Çanakkaleli Müzikseverler İle Buluştu

Çanakkale Belediyesi kültür etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 12 Şubat 2016 Cuma günü, Suren Asaduryan ve Nida Ateş, orkestrasıyla birlikte Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda sahne aldı.

Halk müziğinin başarılı ismi Nida Ateş ile Ermenistanlı düdük üstadı Suren Asaduryan’ı aynı sahnede buluşturan etkinlik saat 20:00’da başlayarak, yaklaşık iki saat devam etti.

“İki Dil Bir Ah” isimli konserleri ile kulakların pasını silen başarılı müzisyenler, dinleyicilere keyifli bir konser sundu. Halk müziğimizin sevilen eserlerinin seslendirildiği gecede, dinleyenler türkülere koro halinde eşlik etti.

Konseri dinleyenler arasında bulunan Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, konser sonunda sanatçılara Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim ederek, sundukları güzel konser için teşekkür etti.

15.02.2016  (17.29)