Başkan Gökhan, Mustafa Kemal İlkokulunda…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 26 Şubat Cuma günü Mustafa Kemal İlkokulunun okul yönetimi, öğretmenleri ve minik öğrencileriyle bir araya geldi.

Eğitime destek ziyaretlerini sürdüren Başkan Gökhan’a Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Gültekin ve Cevatpaşa Mahalle Meclisi Başkanı Şevket Ağan da eşlik etti. Başkan Gökhan, okulun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alırken, aynı zamanda fiziki ihtiyaçlara yönelik talepleri de dinledi. Eğitime büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Gökhan, “Çocuklar yalnızca ailelerinin değil, bizim de sorumluluğumuzda. Bu nedenle onların iyi bir eğitim almasını sağlamak adına elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.

Başkan Gökhan, sınıfları gezerek minik öğrencilerle yakından ilgilenirken, aynı zamanda okul kütüphanesine destek amacıyla 60’ar adet okuma kitabı da hediye etti.

26.02.2016  (15.32)