Başkan Gökhan, Sıcak Çorba İkramında Üniversitelilerle Buluştu

Çanakkale Belediyesinin ‘Güne Sıcak Bir Başlangıç’ sloganıyla üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı sıcak çorba ikramları kampüslerde gerçekleşmeye devam ediyor. Son olarak Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da sıcak çorba ikramına katılarak, öğrencilerle bir araya geldi.

Çanakkale Belediyesinin üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gören sıcak çorba ikramları bu yıl 22 Şubat Pazartesi itibariyle başladı. 30 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek olan sıcak çorba ikramları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin Şekerpınar, Anafartalar ve Terzioğlu Kampüslerinde hafta içi her sabah 08.00-10.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da 29 Şubat Pazartesi günü Terzioğlu Yerleşkesinde gerçekleşen sıcak çorba ikramına katılarak üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte çorba içen Başkan Gökhan, bir süre de sohbet etti. Öğrenciler, geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl da devam eden sıcak çorba ikramlarından çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Gökhan’a ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

29.02.2016  (16.45)