Çanakkale Belediyesinden Yeni Hizmet; “Hoş Geldin Bebek Paketi”

Çanakkale Belediyesi, kentliye yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler ile hizmet üretmeye devam ediyor. Bunlardan en yenisi olan ve kentimizde bulunan hamile bayanlara yönelik hazırlanan “Hoş geldin Bebek Paketi” projesi, hayata geçmek için gün sayıyor.

Yeni doğum yapan bayanların faydalanabileceği Hoş geldin Bebek Paketi; bebek şampuanı, bebek pişik kremi, banyo süngeri, banyo havlusu, zıbın takımı (tulum, önlük, şapka, çorap, uzun kollu çıtçıtlı body), penye battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, termometre, tırnak makası ve granül çamaşır deterjanını içeriyor.

Yakın bir tarihte, bebek bakım çantası içerinde sunulacak olan paketten faydalanmak için bulunduğunuz Aile Hekimliğine başvuru yapabilirsiniz.

07.03.2016  (18.07)