Çanakkale Belediyesinden 8 Mart'a Özel Etkinlik

Çanakkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Kadınlar Türküler Öyküler” isimli dans ve müzik etkinliğini kentli ile buluşturdu.

8 Mart 2016 Salı günü ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde sahnelenen etkinlikte kadın türküleri, danslar eşliğinde seslendirildi. Etkinliğe katılan dinleyiciler seslendirilen türkülere, gece boyunca alkışlarla eşlik etti. Etkinliğin sonuna doğru hareketlenen türkülerle birlikte coşku da arttı. Yerinde duramayan dinleyiciler sahnede sanatçılarla birlikte halay çekerek renkli görüntüler oluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar etkinliğe katılanlar arasındaydı. Gecenin sonunda sanatçılara Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim eden Başkan Yardımcısı Ünüvar, sanatçılara sahneledikleri başarılı performans için teşekkür etti.

09.03.2016  (14.21)