SODEM'den Yeşil Yerel Yönetim Ve Kültür Merkezi Projesine Çevre Ödülü…

12-13 Mart tarihleri arasında Seferihisar Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törende, Çanakkale Belediyesine de Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Projesi ile Çevre kategorisinde ödül takdim edildi.

Belediyelerin iyi proje ve uygulamalarının duyurulması, paylaşılması, belediye başkanları arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmesi için 12-13 Mart tarihlerinde İzmir Seferihisar’da gerçekleşen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda üye Belediye Başkanı ve Belediye yetkilisi ile SODEM yetkilileri katıldı.

100’ün üzerinde belediyenin toplam 500 projeyle katıldığı yarışmada seçici kurul tarafından ödüle layık görülen belediyelerin başkanları, ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

Bu kapsamda Çanakkale Belediyesi de Türkiye’nin yarışma yoluyla seçilen ilk Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası Projesi ile Çevre Kategorisinde ödül aldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a ödülü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti.

Törende, çevre kategorisi dışında; Bilim ve Tarih, İstihdam, Sanat, Kültür ve Turizm, Spor, Sosyal Proje, Katılım ve Yönetişim, Tarım, Sağlık, Bilgi İletişim, Gençlik ve Eğitim, Çocuk, Sokak Hayvanları, Büyükşehir, Üstün Başarı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye kategorilerindeki ödüller sahiplerini buldu.

14.03.2016  (13.55)