Çanakkale Belediyesi Bayrağına Sahip Çıkıyor

Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Birimi ve ÇOMÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, 12 Mart Cumartesi günü İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünde Atatürk Evi’nin bulunduğu Eceabat Bigalı Köyüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bigalı Köyünde her evin önünde bulunan ve 10 yıldır hiç inmeyen Türk bayraklarını yenileriyle değiştiren gençlerin bu etkinliği, köy sakinlerinden de büyük takdir topladı. Gençler, Köydeki müzeyi de ziyaret ederken, Bigalı Köyü Muhtarı Burhan Çetin, düzenlenen bu etkinlikten dolayı, Çanakkale Belediyesine ve gençlere teşekkürlerini iletti. Muhtar Çetin, halen restorasyon çalışmaları süren ve kapalı olan Atatürk Evi’nin bir an önce ziyarete açılması ile ilgili taleplerini gençler aracılığıyla yetkililere iletti.

14.03.2016  (15.06)