Başkan Gökhan'dan Dünya Saati Etkinliğine Çağrı…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, WWF Genel Müdürü Tolga Baştak ile bir araya gelerek 19 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek Dünya Saati etkinliği için çağrıda bulundu.

İklim değişikliği başta olmak üzere gezegenimizin karşı karşıya olduğu çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) her yıl düzenlediği 'Dünya Saati' etkinliği bu yıl da 19 Mart 2016 Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Bu saatler arasında Çanakkale Belediyesi de Troia Atı ve Saat Kulesinin ışıklarını kapatarak etkinliğe destek verecek.

WWF’in Genel Müdürü Tolga Baştak ile Troia Atı önünde bir araya gelerek etkinliğin afişi ile birlikte poz veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, Çanakkale Belediyesi olarak bu anlamlı etkinliğe katkı verdiklerini, kentlilerin de desteklerini beklediklerini ifade etti.

WWF Genel Müdürü Tolga Baştak ise, 10. yılına giren Dünya Saati etkinliğinin geçtiğimiz yıl 172 ülkede milyonlarca insana ulaştığını, bu yıl da geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.

16.03.2016  (17.03)