Belediye Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis Ve Rekreasyon Alanında Son Düzenlemeler…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kısa bir süre içinde hizmete girmesi planlanan Belediye Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla, Ali Sürücü, Rebiye Ünüvar ve Özleyiş Çetin başta olmak üzere, Tüm Bel-Sen Çanakkale Şube Başkanı Zeki Önder ve sendika temsilcilerinin katıldığı ziyaret ve inceleme gezisinde Başkan Gökhan, çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.

Tüm Bel-Sen Çanakkale Şubesi tarafından işletilecek olan Belediye Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanında lokal, restaurant, çok amaçlı toplantı salonları, kütüphane, yönetim ofisi ve sendikaların ofisleri bulunuyor. Ayrıca tesisin bahçe kısmında da tüm kentlilerimizin faydalanabildiği çocuk parkı ve spor aletleri bulunuyor.

Belediye çalışanlarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve kentliler tarafından da çok amaçlı kullanılması planlanan tesisin iç düzenlemeleri devam etmekte olup, kısa bir süre içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

31.03.2016  (17.46)