Başkan Gökhan'a Doğum Günü Sürprizi…

1 Nisan doğumlu Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bugün ağırladığı misafirlerinin doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ilk olarak Kent Gönüllüleri ile buluştu. Gönüllüler, Başkan Gökhan’a pastalı doğum günü sürprizi yaparken, Başkan Gökhan da bu jestten dolayı konuklarına teşekkürlerini iletti. Gökhan, önemli olanın sağlıklı yaşlanmak olduğunu belirterek, bu bağlamda göreve başladığı günden bu yana kentin dezavantajlı kesimleriyle ilgili projelere daha fazla ağırlık verildiğini kaydetti. Başkan Gökhan özellikle engelli ve yaşlı kentliler için projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, projelere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Kent Gönüllülerinin ziyareti, toplu pasta kesimi ile birlikte son buldu.

Çanakkale Müteahhitler Birliğinden Pastalı Sürpriz

Başkan Gökhan’ı aynı gün Çanakkale Müteahhitler Birliği Yönetimi de ziyaret etti. Kısa bir süre önce genel kurullarını tamamladıklarını belirten Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, yeni yönetim ve çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Başkan Gökhan’ın doğum gününü kutladıklarını belirtti.

Yönetim, Başkan Gökhan’a pastalı bir sürpriz de yaparken, Başkan Gökhan, “En büyük dileğimiz, ülkemizin bir an önce barışa kavuşması, acılardan arınmamız ve kentimizde huzur ve barış içinde yaşamamız” temennisiyle pastayı kesti. Ziyaret, sektöre ilişkin konuların görüşülmesi ile son buldu.

01.04.2016  (17.27)