Kurusıkı Tiyatro Oyunu Çanakkale'de Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında “Kurusıkı” isimli tiyatro oyununu 11 Nisan 2016 Pazartesi günü Çanakkale izleyicisi ile buluşturdu.

ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezinde sahnelenen oyun saat 20:00’da başladı. Levent Kazak’ın yazıp yönettiği oyunun oyuncu kadrosunda Mete Horozoğlu, Bülent Alkış, Bihter Dinçel, Selen Uçer, Beyti Engin yer alıyor.

Bir kamera şakası ile başlayan oyun, herkesin başına gelebilecek basit bir kazanın çığ gibi büyüyerek nelere yol açacağını komik bir dille sahneye koyuyor. Oyun yazarı Levent Kazak, oyunun temasına şiddeti yerleştirerek, şiddete karşı sessiz kalmanın ona ortak olmak olduğunu, izleyiciyi ters köşeye düşürerek anlatıyor.

Kentliler, salonu doldurarak oyunu büyük ilgi ile izlerken, Belediye Başkan Vekili Mustafa Kurt da oyunculara Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim etti.

12.04.2016  (13.46)