Mahalle Muhtarları İle Aylık Toplantılar Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesinin Mahalle ve mücavir alan muhtarlarıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık Birimi tarafından koordine edilen, kente ilişkin karar alma süreçlerinde muhtarlar aracılığıyla kentlilerin istek ve önerilerinin dinlendiği toplantılar kapsamında 11 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen buluşmaya, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla, Ali Sürücü, Rebiye Ünüvar ve Özleyiş Çetin, Birim Müdürleri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

Mayıs ayı toplantısında mahallelerdeki çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, muhtarlar aracılığıyla kentlilerin talep ve önerileri de dinlendi.

12.05.2016  (17.52)