Başkan Gökhan'dan Demli Sesler Korosuna Tebrik…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 4. SANSEV Uluslararası Çoksesli Korolar Festivalinde “Çalgı Eşlikli Yapıt Yorumlama” ödülünü kazanan Altın Yıllar Yaşam Merkezi bünyesindeki Demli Sesler Korosunu tebrik etti.

Demli Sesler Korosu, İstanbul Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşen “Herkes İçin Her Yaş İçin Sanat” temalı 4. SANSEV Uluslararası Çoksesli Korolar Festivaline katılmış, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerden oluşan koro, performansıyla büyük beğeni toplayarak “Çalgı Eşlikli Yapıt Yorumlama” dalında da ödül kazanmıştı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, eşi Hale Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın da katılımıyla Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret ederek, hem kıdemli kentlilerle bir araya geldi hem de Demli Sesler Korosunu başarısından dolayı kutladı. Başkan Gökhan, merkezin başarılı çalışmalarının kıdemli kentlileri olumlu yönde etkilemesinin yanı sıra ülke genelinde de takdir toplamasının mutluluk verici olduğunu kaydederek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Koronun konser görüntülerini de izleyen Başkan Gökhan’a koro şefi Ömer Aydın ödülü takdim ederken, Başkan Gökhan da şef Ömer Aydın’a çiçek takdim etti. Ziyaret, pasta kesimi ile birlikte son buldu.

13.05.2016  (13.52)