Çanakkale'de Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kapsayan Gençlik Haftası etkinlikleri 15 Mayıs Pazar günü başladı.

Hafta kapsamında Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen çelenk sunma törenine Belediye Başkan Vekili Adnan Güler de katılırken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşti.

Belediye Başkan Vekili Adnan Güler 16 Mayıs Pazartesi günü ise, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü temsilcilerini Başkanlık Makamında ağırladı. Heyet, Gençlik Haftası kapsamında kentte düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi verirken, kent genelinde gençleri sporla buluşturan faaliyetlere ilişkin de bilgilendirmede bulundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetle birlikte son buldu.

16.05.2016  (16.23)