Başkan Gökhan, Kentli Buluşmaları Kapsamında Esenler Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Kentlilerin büyük ilgiyle takip ettiği ve katılım gösterdiği Kentli Buluşmaları, son olarak Esenler Mahallesinde gerçekleşti.

31 Mayıs 2016 Salı günü Özgürlük Parkında düzenlenen Esenler Mahallesi Kentli Buluşmasına, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanları ile Belediye Meclis Üyeleri, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, Esenler Mahalle Meclisi Başkanı İrfan Kütüklü ve yönetim kurulu ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, toplantı başında mahalle sakinlerine görsel bir sunum gerçekleştirerek, hem kent genelinde hem de Esenler Mahallesinde yürütülen ve tamamlanan çalışmaları anlattı. Başkan Gökhan, planlanan projeler hakkında da Mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Başkan Gökhan’ın teknik çalışmalardan sosyal faaliyetlere, spordan eğitime, çevreden ulaşıma kadar kapsamlı bir şekilde paylaştığı sunumdan dolayı teşekkürlerini ileten sakinler, sunumun ardından Başkan Gökhan’a sorularını yöneltti.

Esenler Mahallesi sakinleri ayrıca, 2017 bütçesinin hazırlığında önemli bir veri olacak Katılımcı Bütçe Çalışması kapsamında, Mahallelerinde yatırım adına öncelik verilmesini istedikleri

*Kentsel Altyapı,

*Park, Bahçe, Ağaçlandırma Alanları, Oyun ve Spor Alanları

*Kentsel Üst Yapılar

*Çevre, Temizlik ve Katı Atık

*Toplu Taşıma

*Sosyal Hizmet ve Yardımlar

*Kültür ve Sanat

başlıklarında açılan 7 adet sandıkta, kendi önem sıralamalarına göre oy kullandı.

Öte yandan Kentli Buluşmaları, Esenler Mahallesinin ardından Cevatpaşa Mahallesi ile devam edecek. 3 Haziran 2016 Cuma günü saat 20.30’da Karadenizliler Lokali Derneğinde (Cevatpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi 500. Yıl Parkı) gerçekleşecek olan Cevatpaşa Mahallesi Kentli Buluşmaları ve Katılımcı Bütçe Toplantısına tüm Cevatpaşa Mahallesi sakinleri davetlidir.

01.06.2016  (15.12)