Barbaros Spor Kulübü Yönetiminden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Kentin amatör futbol takımlarından Barbaros Spor Kulübü Yönetimi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Barbaros Spor Kulübü Başkanı Tamer Çetin ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Gökhan, Süper Amatör Lige yükselen takımı da tebrik etti. Takımın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Gökhan, yapmış olduğu konuşmada kentteki tüm amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ettiklerini kaydetti. Çanakkale Belediyespor’da bir futbol takımı kurulması için ısrarlar olduysa da bunu kabul etmediklerinin altını çizen Başkan Gökhan, “Belediyesporda futbol takımı yok çünkü kentte yeteri kadar futbol takımı var. Biz onlara rakip olmayız, bu haksız rekabet olur. Ayrıca, tüm amatör spor kulüplerine yasal sınırlar içerisinde elimizden gelen desteği de veriyoruz” diye konuştu.

Barbaros Spor Kulübü yönetimi de desteklerden dolayı Başkan Gökhan’a teşekkürlerini iletirken, ziyaret karşılıklı sohbetle birlikte son buldu.

08.06.2016  (15.37)