Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesinin Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda düzenlediği Ramazan Etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda 16 Haziran 2016 Perşembe günü Canlı Karagöz & Hacivat Gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri gerçekleşti.

Saat 21:30’da başlayan etkinliklerde ilk olarak kadim dostlar Karagöz ve Hacivat sahneye çıktı. İki eski dostun tatlı atışmalarını, özellikle çocuklar ilgi ile izledi. Karagöz ve Hacivat’ın ardından Grup Ezgi sahne alarak halk müziğimizin sevilen parçalarını seslendirdi. Bir saat süren konsere dinleyiciler keyif ile eşlik etti.

Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında 24 Haziran 2016 Cuma günü Ortaoyunu, 30 Haziran 2016 Perşembe günü Karagöz & Hacivat Gölge Oyunu ve Fasıl konseri ile devam edecek.

17.06.2016  (18.55)