Başkan Gökhan, Çevrecilerle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın kentteki çevrecileri ağırladığı ziyarette, yürütülen çevre mücadelesine ilişkin konular masaya yatırıldı.

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Barosu Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu üyeleri Av. Furkan Oğuz, Av. Güneş Pehlivan ve Av. Melis Söylemez, İl Genel Meclisi Üyesi Hicri Nalbant ile Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın katıldığı ziyarette, kent genelinde yapımı planlanan termik santral ve maden faaliyetlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ege Marmara Çevre Belediyeler Birliği (Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği) üyesi olan Çanakkale Belediyesinin, bugüne kadar çevresel konulara vermiş olduğu mücadele desteğinin yanında, Birlik aracılığıyla da gündeme getirilebilecek olan çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda, termik santraller ve maden faaliyetlerinin riskleri ile bu risklerin hukuksal açıdan değerlendirmesi de görüşüldü.

29.06.2016  (15.54)