Başkan Gökhan, Cumhuriyet Ve Demokrasi Mitingine Destek Verdi

15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimine yönelik İstanbul Taksim’de düzenlenen Cumhuriyet ve Demokrasi Mitinginde yüz binler buluştu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, mitinge katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisinin çağrısıyla düzenlenen Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi yüz binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Atatürk posterleri ve Türk bayrağı dışında hiç bir simgenin kullanılmadığı mitingde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hazırlamış olduğu "Taksim Bildirisini" okudu. Yüzbinlerle ifade edilebilecek bir kalabalığın oylarına sunulan bildiri, el kaldırılarak kabul edildi. Demokrasi ve darbe karşıtlığının vurgulandığı miting, ülkenin tüm renklerini ve birlik beraberliğin örnek resmini verdi.

Çeşitli kentlerden siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları başta olmak üzere çok sayıda da vatandaşın katıldığı mitinge Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek başta olmak üzere Çanakkale’den de çok sayıda katılım oldu.

25.07.2016  (17.50)