Başkan Gökhan, Esnaf Odaları Başkanlarıyla Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf Odaları Başkanlarıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Başkanlar, Ağustos ayı toplantısı kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet Binasında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu ile esnaf odaları başkanlarının katıldığı toplantının gündeminde 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi vardı. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, bir daha böyle günlerin yaşanmamasını temenni ederken, Başkan Gökhan da, demokrasinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Toplantıda, her ay olduğu gibi kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların talep ve önerileri değerlendirilirken, karşılıklı bilgi ve fikir alışverişi ile birlikte toplantı son buldu.

02.08.2016  (17.00)