Başkan Gökhan'dan İade-İ Ziyaretler…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi ile Çanakkale Avustralya Konsolosu Dylan Wallsh’ı ziyaret etti.

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının yeni yönetimini bir süre önce makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Oda yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Oda Başkanı Kadir Elibol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Başkan Gökhan, yönetimi yeniden tebrik etti. Ziyarette güncel konular üzerine sohbet gerçekleşirken, Uluslararası Troia Festivali de gündeme geldi. Başkan Gökhan, festivalin iptal edildiğini ancak Özgürlük Parkında 13 Ağustos’ta Selda Bağcan ile 20 Ağustos’ta Burhan Öcal konserlerinin düzenleneceğini belirtti.

Başkan Gökhan aynı gün Çanakkale Avustralya Konsolosu Dylan Wallsh’ı da ziyaret etti. Bir süre önce görevine başlayan Konsolos Wallsh, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtirken, ziyaret karşılıklı sohbetle birlikte son buldu.

03.08.2016  (14.40)