Açık Hava Sinema Geceleri İkinci Gecesinde Tosun Paşa'yı Ağırladı

Çanakkale Belediyesi tarafından Özgürlük Parkında düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri izleyicilere keyifli saatler yaşatıyor. 12 Ağustos 2016 Cuma gecesi ikincisi düzenlenen sinema gecelerinde yılların eskitemediği komedi filmi “Tosun Paşa” gösterildi.

Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda gibi Türk Sinemasının unutulmaz oyuncularının yer aldığı, Yavuz Turgul’un yazıp, Kartal Tibet’in yönettiği filme, kentliler rüzgârlı havaya rağmen büyük ilgi gösterdi. Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz ikram edilen mısır ve gazoz eşliğinde izlenen filmde bütün gece kahkahalar eksik olmadı.

18 Haziran 2016 Perşembe günü “Unutursam Fısılda”, 19 Ağustos 2016 Cuma günü “Şoför Nebahat”in gösterileceği, Çanakkale Belediyesi Açık Hava Sinema Geceleri, 09 Eylül 2016 tarihine kadar Perşembe ve Cuma geceleri Özgürlük Parkı’nda devam edecek. Tüm kentlilerimiz davetlidir.

15.08.2016  (15.02)