Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'dan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Yönelik Saldırıya İlişkin Mesaj…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin'in Ardanuç ilçesinden geçişi sırasında terör örgütü PKK tarafından konvoyuna hain bir saldırı düzenlenmiştir. Çıkan çatışma sonucunda Fatih Çay isimli bir vatan evladımız şehit olmuş, 2 askerimiz yaralanmıştır. Yaşanan hain saldırıyı şiddetle kınıyor, Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizi terör, şiddet, kan ve gözyaşı coğrafyasına dönüştürmek için işbirliği yapmış tüm terör örgütleri ve onların güç aldıkları odaklara karşı; sen-ben, şucu-bucu değil biz olarak topyekûn mücadele etmeli, hepimizin en kıymetli değeri bu cennet vatanı, terör sarmalından kurtarmalıyız.

Yaşanan saldırı sonucu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamanın her harfinde hemfikir olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiririz.

“Vazgeçmeyeceğiz. Allah’ın verdiği bir can var, o can bu ülke uğruna feda olsun”

Ülgür GÖKHAN

26.08.2016  (13.23)