Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Mesajı...

İslam dininin ibadet mekânları camilerimiz; tüm Müslümanlar için kutsal, manevi değeri yüksek, iyi günlerde, kötü günlerde toplanma, birlikte ibadet etme, kardeşlik ve hoşgörü duygularını pekiştirme adına çok önemli bir yer ve değere sahiptirler.

Camilerde zengin-fakir, genç-yaşlı toplumun her katmanı bir olur, birlik olur ve aynı safta, aynı koşullarda birlikte ibadet ederler. Camilerimizde İslam dini, dinin gerekleri hakkında halkımıza hizmet sunan din görevlilerimiz, bu önemli hizmetlerinin yanında toplumsal, ahlaki duyarlılıklara karşı da halk adına önemli görevler üstlenmektedirler.

Çanakkale Belediyesi olarak kentimizde bulunan camilerimizin halka daha uygun hizmet sunması adına ihtiyaçları, temizliği gibi konularda her zaman Müftülüğümüz ve din görevlilerimiz ile işbirliği içinde çalışmakta, destek vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle camilerimizde onurlu ve sorumluluğu büyük bir görevi yerine getiren tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN