Gelibolu Maratonu'na Satranç Sporu Damga Vurdu

Çanakkale Belediyesinin de destek verdiği Turkcell Gelibolu Maratonu kapsamında 30 Eylül-1 Ekim 2016 tarihlerinde İskele Meydanı’nda kurulan fuar alanında, Belediyespor Satranç Baş Antrenörü Rıza Baysal, aynı anda 10 kişi ile maç yaptı.

Satranç sporunu yaygınlaştırmak adına her fırsatı değerlendiren Belediyespor satranç takımı, maraton stantlarında da yerini aldı. Simultane adı verilen etkinlikte 10 kişi ile eş zamanlı maç yapan Rıza Baysal, tüm maçlardan galip ayrıldı. Açılış hamlesini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü’nün yaptığı turnuva, kentli tarafından ilgi ile izlendi. Etkinliğin sonunda konuşma yapan Rıza Baysal “Satrancın yaygınlaştırılması adına çok güzel bir etkinlik başardık, çok güzel karşılaşmalar oldu katılanları tebrik ediyorum” diye konuştu.

10.10.2016  (15.59)