Gençlik Dernekleri Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediyesi Gençlik Çalışmaları Biriminin organize ettiği Gençlik Dernekleri Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Kentte hizmet veren gençlik derneklerinin temsilcileriyle gerçekleşen toplantıda ilk olarak Gençlik Çalışmaları Birimi ve birimin faaliyetlerine ilişkin bilgiler verildi. Dernek temsilcilerinin de kendilerini ve kurumlarını tanıttığı toplantıda, Çanakkale Belediyesi Gençlik Çalışmaları Birimi olarak hazırlanan sunum da gerçekleştirilirken, Birimin, çalışmalarını geliştirmek için önerilere ve işbirliğine açık olduğu anlatıldı. Sunum sonrasında, derneklerin ihtiyaç, sorun ve önerilerini toplamak için grup çalışması düzenlenirken, gençlere yönelik çalışmalara ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

07.11.2016  (17.00)