Başkan Gökhan, Lise Öğrencileriyle Bir Arada…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eğitime destek ziyaretleri kapsamında Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi ile İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Her iki okulda da okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Gökhan, istek ve önerileri dinledi, not aldı. Kentteki çalışmalar, Belediyenin projeleri ve güncel konulara ilişkin de sohbetler gerçekleşirken, Başkan Gökhan, öğrencilerin özellikle öğle yemeklerinde fast-food tarzı yiyeceklerle sağlıksız beslenmelerine değinerek, “Bu konu dünkü okul ziyaretimizde de gündeme geldi. Bunun için Vahit Tuna Anadolu Lisesinin karşısında bir alan var. O alanda bir çadır kurarak bölgedeki okullara sıcak yemek imkanı verilebilir mi diye düşündüm. Yeni bir fikir bu, üzerine düşünülüp geliştirilebilir. Öğrencilerimizin çoğu, fast-food tarzı yiyeceklerle, sağlıksız bir şekilde besleniyor” diyerek bu konuda bir çalışma yapılacağını kaydetti.

Başkan Gökhan, eğitim ve öğrenim hayatına ilişkin hem okul yönetimlerine hem de öğrencilere imkanlar dahilinde her türlü desteğin verildiğine ve bu desteklerin devam edeceğine vurgu yaparken, her iki okul ziyaretinde de okul kütüphanelerine destek amacıyla, listesi öğretmenler tarafından belirlenen 65’er adet okuma kitabı hediye etti.

04.01.2017  (16.58)