Köstebekgiller Masallar Diyarında İsimli Tiyatro Oyunu Çocuklar İçin Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında küçük tiyatroseverler "Köstebekgiller Masallar Diyarında" isimli tiyatro oyunu ile buluştu.

21 Ocak 2017 Cumartesi günü Çomü İçdaş Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyun 11.00 ve 13.00 olmak üzere 2 seansta izleyicileriyle buluştu.

Sömestr tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak sahnelenen oyunda, hasta olan annelerine Cansüt isimli keçinin sütünü bulabilmek için Masallar Diyarı'na giden Köstebekgillerin hikayesi anlatılıyor.

Köstebekgillerin anneleri çok hastadır ve iyileşmesi Masallar Diyarında yaşayan Cansüt isimli keçinin sütünü içmesine bağlıdır. Bunun üzerine Masallar Diyarı'na giden köstebek kardeşler orada yaşadıkları türlü maceralar sonucunda sütü annelerine getimeyi başarırlar.

Çevre bilinci ve barış içerisinde yaşamanın önemini anlatan oyun müzikleri ve danslarıyla çocuk izleyenlerinden tam not aldı.

23.01.2017  (17.25)