Eğitimciler Atık Piller Konusunda Bilgilendirdi

Çanakkale Belediyesinin kentteki okullarda da devam eden Atık Pillerin Ayrı Toplanması Projesi kapsamında, bilgilerin tazelenmesi adına öğretmenlerin de katılımıyla eğitim sunumu gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi, Atık Pillerin Ayrı Toplanması Projesi kapsamında Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ile imzalanan protokol ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kampanyanın sürdürülebilirliğinin sağlanması adına ise, Çanakkale Belediyesinin ev sahipliği yaptığı ve okullarda kampanya adına sorumlu temsilci öğretmenlerin katılımıyla eğitim sunumu düzenlendi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) yetkilisi tarafından atık pillerin ayrı toplanmasına ilişkin güncel bilgi paylaşımında bulunuldu.

16.03.2017  (16.52)