Başkan Gökhan Taksi Sahipleriyle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ulaşım hizmetleriyle ilgili güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunmak adına taksi sahibi esnaflarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğe, Başkan Gökhan’ın yanı sıra Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses ile taksi sahipleri katıldı.

Başkan Gökhan, burada yaptığı konuşmada, 5393 sayılı Belediye yasası gereği kent içi toplu taşıma sorumluluğunun Belediyelerde olduğunu belirterek, halk otobüsleri, S plakalı araçlar ve Taksilerin sorumluluğunun Belediyelerde bulunduğunu kaydetti. Bu sorumluluklar çerçevesinde mevcut çalışma ve uygulamalar hakkında bilgi veren Başkan Gökhan, Taksi sahipleriyle ve esnaf temsilcileriyle karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulundu. Kent içi ulaşım hizmetlerinin daha da geliştirilmesi adına görüş alışverişinde bulunulması, talep ve önerilerin değerlendirilmesi adına düzenlenen toplantı, güncel konulara ilişkin sohbet ile birlikte son buldu.

29.03.2017  (14.44)