"Topuklu Terlik Süt Yapar" İsimli Tiyatro Oyunu Çanakkale'de Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi düzenlediği kültür etkinlikleri ile sevilen tiyatro oyunlarını ve oyuncuları kentli ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun yeni oyunu "Topuklu Terlik Süt Yapar" 5 Nisan 2017 Çarşamba günü, ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi'nde sahnelendi.

Figen Şakacı'nın "Pala Hayriye" romanında geçen "Pişti" hikayesinden uyarladığı oyun, Görkem Şarkan'ın yönetiminde, Yeşim Kocak, Durul Bazan, Ali İl, Füsun Kostak, İpek Türktan Kaynak ve Mert Aykul'un oyunculuklarıyla sahnelendi. 40'lı yaşlarına merdiven dayamış olan Müjde'nin, çocuk sahibi olması veya olmaması teması üzerinden kurgulanan oyun, insanın kendi yalnızlığını, etrafındaki insanlarla ilişkisi üzerinden sorguluyor.

75 dakika süren oyunun sonunda Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, oyunculara gecenin anısına Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim etti.

06.04.2017  (12.10)