Yeni Ulaşım Akslarına Yönelik Çalışmalar Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından kente yeni ulaşım aksları kazandırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, Barbaros Mahallesi Aksu Sokak’ın bulunduğu bölgede de faaliyetlere başlandı.

Sarıçay’ın kenti bölmesi sebebiyle araç ve yaya ulaşımına hizmet veren Atatürk Köprüsü, Troya Köprüsü ve İnönü Köprüsünün ardından Havaalanı bölgesinde yapılması planlanan yeni köprünün çalışmaları öncesinde ulaşım teknik altyapısının faaliyetleri sürüyor.

Bu kapsamda Barbaros Mahallesinde Vergi Dairesinin de geçici olarak konumlandığı Aksu Sokak’ın bulunduğu alanda, içerisinde otopark alanlarının da yer aldığı yeni bir ulaşım aksının çalışmalarına başlandı. Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ile bölgenin AVM’ler bölgesindeki Lozan Caddesine kadar bağlantısının sağlanması hedefleniyor.

07.04.2017 (13.52)