Başkan Gökhan, Yoğun Ziyaret Programına Devam Ediyor

Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Gökçeada ziyareti...Çıplak Köy Hayrı...Çıplak Köy Hayrı...Çıplak Köy Hayrı...Çıplak Köy Hayrı...Çıplak Köy Hayrı...Çanakkale Dardanelspor-Düzcespor Karşılaşması...Çanakkale Dardanelspor-Düzcespor Karşılaşması...Dörtyol Köyü ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...Çan ziyareti...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem kent merkezinde hem de ilçelerde hafta sonunda da esnaf ve kentlilerle çeşitli etkinliklerde bir araya geldi.

Başkan Gökhan, 8 Nisan Cumartesi günü bir dizi ziyaret kapsamında Gökçeada’daydı. Çocuklar ve gençler başta olmak üzere ada sakinlerinin büyük ilgiyle karşıladığı Başkan Gökhan, esnaf ve kentlilerle bir araya gelerek kent ve ülke gündemine ilişkin sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Gökhan, ada ziyareti kapsamında Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i de makamında ziyaret etti.

Başkan Gökhan, 9 Nisan Pazar günü de Çıplak Köyü hayrına katıldı. Çıplak köyü sakinleriyle bir araya gelerek karşılıklı sohbet etme imkanı bulan Başkan Gökhan, aynı gün 18 Mart Stadyumunda oynanan Çanakkale Dardanelspor-Düzcespor karşılaşmasına da katıldı. Başkan Gökhan ayrıca, Dörtyol köyünü de ziyaret ederek, köy sakinleriyle kent ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yoğun ziyaret programı 10 Nisan Pazartesi günü de devam etti. Çan’ı ziyaret eden Başkan Gökhan, burada ilk olarak Çan Esnaf Odası, Kooperatif Başkanları ve Muhtarlarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ardından Çan sokaklarında esnaflar ve kentlilerle buluşan Başkan Gökhan’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Başkan Gökhan, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü olması sebebiyle Çan Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti. Emniyet görevlileriyle bir araya gelen Başkan Gökhan, hem teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı hem de çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

10.04.2017  (17.08)