KKTC Çanakkale Ortaokulundan Çanakkale Belediyesine Ziyaret…

KKTC Çanakkale Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul bağları bulunan Çanakkale Cumhuriyet Ortaokulu yetkilileri ile birlikte Çanakkale Belediyesini ziyaret etti.

Kardeş okul ilişkileri kapsamında Kıbrıs’tan gelen Çanakkale Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri ile Cumhuriyet Ortaokulunun öğretmen ve yöneticilerini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü ağırladı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette kardeş okul projelerinden söz eden yöneticiler aynı zamanda Çanakkale gezileri hakkında da bilgiler verdi. Kıbrıslı öğretmen ve öğrenciler kenti çok beğendiklerini kaydederek, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkındaki şehitlikler, Troia Antik Kenti gibi tarihi ve kültürel mekanlar başta olmak üzere kapsamlı kent turu gerçekleştirdiklerini söyledi. Karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyaret, hediye takdimi ile birlikte son buldu.

11.04.2017  (13.46)