Başkan Gökhan, Köy Minibüsçüleri Ve Taşıyıcı Esnafıyla Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ulaşım hizmetleriyle ilgili güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunmak adına köy minibüsçüleri ve taşıyıcı esnafıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Kentte ulaşım sektöründe hizmet veren esnafla bir süredir sürdürdüğü buluşmalara bir yenisini ekleyen Başkan Gökhan, son olarak köy minibüsçüleri ve taşıyıcı esnafla da bir araya geldi. Etkinliğe Başkan Gökhan’ın yanı sıra Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses ile esnaflar katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, odanın çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Hem yerel hem genelde başta ekonomik sorunlar olmak üzere şoför ve taşıyıcı esnafın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Gökhan da esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Talep ve önerilerin de değerlendirildiği toplantı, karşılıklı sohbetle son buldu.

13.04.2017  (14.40)