Türk Halk Müziği Korosu, Sene Sonu Konseri İle Sahne Aldı

Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu "Sene Sonu Konseri" ile 16 Mayıs 2017 Salı günü ÇTSO Dr. İbrahim Bodur Salonu'nda kentli ile buluştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ile çok sayıda müzikseverin katıldığı konser, saat 20.00'de başladı. Şef İftihar Vanlı yönetiminde Türk Halk müziğimizin sevilen eserlerini seslendiren Koro, zaman zaman hüzünlü zaman zaman da neşeli türkülere yer vererek dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Yiğidim Aslanım isimli eser seslendirilirken dinleyiciler arasında bulunan genç müzisyenler Beste Vanlı ve Beste Emetli Koro'ya yan flüt ve keman ile eşlik ederek, geceye renk kattı.

Konseri dinleyenler arasında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar konser sonunda Şef İftihar Vanlı, Koro Başkanı, konser sunucusu ve genç müzisyenler Vanlı ve Emetli'ye çiçek takdim etti ve güzel gece için teşekkür etti.

17.05.2017  (14.12)