Çanakkale Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri 23 Haziran 2017 Cuma günü birbirinden güzel 2 etkinlikle sona erdi.

Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda gerçekleşen etkinlikte ilk olarak 21:30'da Yetenek Sizsiniz finalisti Sihirbaz Salih Gökay sahne aldı. Birbirinden güzel ve eğlenceli gösterileri ile seyircileri etkilemeyi başaran sihirbaz Gökay'ın gösterisinin ardından program, Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncularının (Serkan Baysal, Hasan Sami Er, Volkan Ören, Birkan Çetin, Semih Kaynak, Anıl Yazıcıoğlu, Beyza Işığan, Didem Kendi Ütebay, Gülce Kocakundakçı)sahnelediği Bekçi Baba isimli Ortaoyunu ile devam etti.

Karagöz ve Hacivat’ın atışmaları ile başlayan oyunda, Zenne, Tuzsuz Deli Bekir, Çelebi ve Beberuhi karakterlerinin oyuna katılımı ile izleyenler eğlence dolu anlar yaşadı. Aynı zamanda sergilenen canlı müzik performansı da oyuna renk kattı. Ramazan etkinliği, çiçek takdimi ile sona erdi

28.06.2017 (16:17)