Koklear Implant Derneği'nden Başkan Gökhan'a Teşekkür Ziyareti…

Koklear Implant Derneği tarafından 3-4 Haziran 2017 tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen panele katkılarından dolayı dernek yetkilileri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek yetkilileri, “Çocuklarda İşitme engeli, konuşma ve dil bozuklukları” başlığında düzenlenen eğitim programına Çanakkale Belediyesinin katkıları nedeni ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkürlerini iletirken, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Başkan Gökhan, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, çocuklara yönelik önemli bir paneli Çanakkale’de düzenlemeleri nedeni ile dernek yetkililerine teşekkür etti. Ziyaret, dernek yetkililerinin Başkan Gökhan ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

12.07.2017 ( 16.45 )