Sosyal Yaşam Evlerinde Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor…

Çanakkale belediyesi, yaz aylarında ( temmuz - ağustos) üç ayrı mahallemizde hizmet veren, Troia, Barbaros ve Esenler Sosyal yaşam evlerimizde, 7- 14 yaş arası çocuklara, birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenliyor.

Barışçıl iletişimi, paylaşımı, doğayı, yardımseverliği, kitap okumayı seven, yaratarak ve öğrenerek mutlu olan çocuklar, haftada bir gün 'kentimizi tanıma amaçlı düzenlediğimiz gezilere de katılıyor. Çanakkale Belediyespor’un antrenörleri eşliğinde, Salı ve perşembe günleri de havuzda yüzme eğitimi alıyor. Birlikte yemek yapıyor, parkta oynuyor, ortak kahvaltılar kuruyor, film çekiyorlar. Satranç, müzik, el sanatları, İngilizce, resim, jimnastik gibi temel atölyelere, çocuk hakları, sinema- masal, toplumsal cinsiyet eşitliği konulu ek çalışmalar da eşlik ediyor. Mutlu çocukların, ülkeye ve dünyaya hizmet ettiğine olan inancımızla çocuk dostu çalışmalarımız, Eylül ayına kadar devam edecektir.

01.08.2017 ( 13.44 )