ATAM Kreş Ve Gündüz Bakım Evi Minik Öğrencilerinden Anlamlı Sergi...

ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan “Can Dostları Koru, Sev, Sahiplen” adlı sergi, 10 Ekim 2017 Salı Günü Ata’m Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde açıldı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında Çanakkale Belediyesi Hayvan Barınağı ziyaretinde edindikleri izlenimleri resimlere aktaran ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, resimlerini sergilediler. ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrenciler, eserlerini Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’a anlattılar. Sergi hakkında bilgi veren kreş öğretmeni Aslı Kurtcebe; “Çocuklarımızın çok güzel eserleri vardı. Bunları Çanakkale halkına göstermek istedik. Tamamen onların eserleri, onların anlattığı şekilde sergiyi yaptık. Bu sergi dört gün açık olacak herkesi görmek isteriz” dedi.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ise; “Çocuktan al haberi derler, biz de resimlere bakarak aldık. Çocuklarımız, geçen hafta bizzat barınağa giderek hayvanlara dokundular. Çocuk yaşta hayvan sevgisini aldılar. Sonra resme aktardılar ve burada bizimle paylaştılar. Çok güzel duygular beslemişler. Amaç çocukların doğanın ortak bir yaşam ortamı olduğunu göstermek ve hayvan sevgisini aşılamaktı. Keyifli bir sergi olmuş. İleride bu sergimizi Halk Bahçesi gibi açık alanlarda sergileyebiliriz” dedi.

10.10.2017 ( 16.07 )