Başkan Gökhan Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eğitime destek kapsamında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine 2017-2018 eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.

Başkan Gökhan, eğitime desek amacı ile düzenlediği ziyaretlere bu yıl ilk olarak Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi ziyareti ile başladı. 11 Ekim 2017 Çarşamba günü düzenlenen ziyarette Başkan Gökhan Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi okul yönetimi, öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. İsmetpaşa Mahalle Meclisi Başkanı Mehmet Yıldırım eşlik ettiği ziyarette Başkan Gökhan, yönetim, öğrenci ve öğretmenlerden gelen talepleri not etti. Başkan Gökhan ziyaret sonunda Çanakkale Belediyesi’nin eğitime destek olmak amacı ile liselere teslim ettiği 3D yazıcının bulunduğu sınıfı ziyaret etti. Başkan Gökhan burada 3D yazıcı ile yapılan ürünleri inceledi.

Başkan Gökhan, Çanakkale Anadolu Lisesi’nin ardından İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada da okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Gökhan, gelen talepleri dinleyerek not aldı. Başkan Gökhan okul ziyaretlerinde hem okulların fiziki durumlarına yönelik, hem de kentte yürütülen çalışma ve projelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, ayrıca okul kütüphanelerine destek amacıyla her iki okula da kitap hediye etti.

11.10.2017 (16:42)