Halk Müziği Korosu Yeni Dönem Öncesinde Moral Depoladı…

Şef İftihar Vanlı öncülüğünde unutulmaz konserlere imza atan Çanakkale Belediyesi Halk Müziği Korosu, yeni dönem öncesinde düzenlenen programda bir araya gelerek moral topladı.

Bir birinden güzel konserlerle kentlilerin beğenisini toplayan Çanakkale Belediyesi Halk Müziği Korosu, yeni dönem öncesinde 12 Kasım 2017 Pazar günü Marina Restoranda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkanvekili Emine Kardelen’in de katılım gösterdiği buluşmada koro üyeleri söyledikleri şarkılar ve türkülere oyunlar ile eşlik ederek yeni döneme moral depolayarak başladı.

Programda konuşan Belediye Başkanvekili Emine Kardelen, konuşmasına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın başarı dileklerini ileterek başladı. Başkanvekili Kardelen konuşmasında; “Bugün aranızda olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Yeni döneminizin başarı ile geçmesini temenni ediyorum. Bu moral etkinliğinin size yeni dönemde daha da çok başarı getireceğine inanıyorum. Bundan sonraki etkinliklerinizde de yine böyle bir arada olarak güzel başarılar kazanmanızı diliyorum” dedi.

Kahvaltı programı, koro üyelerinin solo ve hep birlikte söylediği şarkılar ve türküler ile keyifli bir ortamda devam etti.

13.11.2017 ( 16.18 )