Belediye Tabibimiz Mümtaz Pirinçciler Geçirdiği Ani Rahatsızlık Sonucu Aramızdan Ayrıldı

BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Çanakkale Belediyesi'nde 17.11.2001 tarihinde Belediye Tabibi olarak göreve başlayan Dr. Mümtaz Pirinçciler 11.06.2011 tarihinde geçirdiği ani rahatsızlık (Aort Anevrizması) sonucu aramızdan ayrıldı.

Bugüne kadar bulunduğu görevleri başarıyla sürdüren Çanakkale Belediyesi Personelleri ve kentli tarafından sevilen yardımsever bir kişilik olan Pirinçciler, 17.10.1963 tarihinde Manisa'da doğmuştu.

Pirinçciler'in ani vefatı kentte büyük üzüntü yarattı. Pirinçciler için çalıştığı kurum olan Çanakkale Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda seveninin katıldığı törende Gökhan, “Yardımsever, insancıl ve en önemlisi dürüst bir çalışanımız olarak bugüne kadar kurumumuzda görev yapan Pirinçciler'in aramızdan ani ayrılışı hepimizi yasa boğdu. Arkadaşımızın en büyük özelliği yardımsever olmasıydı. Bugüne kadar Çanakkale halkı için herşeyi yaptı. Onu hep bu özelliği ile anacağız. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

Törenin ardından Pirinçciler, memleketi olan Manisa'da defnedilmek üzere aramızdan ayrıldı.

Belediye Doktoru Mümtaz Pirinçciler'in, değerli ailesi, arkadaşları, tüm yakınları ve Çanakkale halkının başı sağolsun.

11.06.2011