Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Ayı Mesajı

Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı;  toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır.

Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Çanakkale Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı'nı esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz.

Kent merkezinde ve mücavir alanlarımızda bulunan tüm camilerimizin iç ve dış temizliklerini tamamlayarak, klima takviyeleri yaparak kentimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasına katkı sunduk. Ramazan ayı boyunca haftada dört gün olmak üzere Edirne'ye geziler düzenleyip, sıcak yemek yardımlarımızı incitmeden yapmaya devam edeceğiz.

Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşehrilerimin ve  tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutlarım.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN