Başkan Gökhan Tarihi Kentler Birliği Adana Toplantısına Katılmak İçin Kentten Ayrıldı

Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN, Tarihi Kentler Birliği’nin 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Adana’da Anadolu Buluşması ve Meclis Toplantısına katılmak için kentten ayrıldı.

Başkan Gökhan, Tarihi Kentler Birliği’nin Adana, Anadolu Buluşması ve Meclis Toplantısının ardından, Tarihi Kentler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği ve katkılarıyla gerçekleştireceği, tarihi ve kültürel mirasın korunması ve yaşatılması çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla 12-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında da Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde, Simferapol, Yevpatoriya, Bahçesaray, Sivastopol, Yatla, Alupka, Aluşta kentlerini kapsayan ve kentlerin tarihsel dokusunun inceleneceği teknik programa katılacaktır.

Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN’ın yokluğunda yerine Belediye Meclis Üyesi Mimar Sayın Fatma SAĞLAM OLCAYTU vekâlet edecektir.

09.05.2013