“Kaz Dağlarımıza Sahip Çıkmaya Geliyoruz 3” Bilgilendirme Gezileri Başladı

Çanakkale Belediyesi tarafından, Kaz Dağları’nın doğal güzelliklerini kentli ile buluşturmak ve bu bölgede gerçekleştirilen altın madeni arama ve işletme çalışmaları sonucunda oluşacak kayıpları kentliyle paylaşarak bu konuda detaylı bilgiye sahip olmalarını sağlamak amacıyla “Kaz Dağlarımıza Sahip Çıkmaya Geliyoruz 3” sloganıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilen bilgilendirme gezileri bu yıl da devam ediyor.

Profesyonel rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezilerde, Kaz Dağları hakkında kentliye detaylı bilgiler sunulyor ve hazırlanan el broşürleri ile de kentlinin bilgilendirilmesi sağlanıyor.
Kentliden yoğun ilgi gören ücretsiz geziler kapsamında kentlimiz hem bu bölgedeki köy yaşayanları ile temas kuracak hem de Kaz Dağları’nın doğal güzellikleri ve bol oksijenli havasında keyifli bir gün geçirme fırsatına sahip olacak.

Yaklaşık 600 kişinin katılması öngörülen “Kaz Dağlarımıza Sahip Çıkmaya Geliyoruz 3” bilgilendirme gezileri 4 Mayıs - 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, mayıs ayında cumartesi ve pazar günleri, Haziran ayından itibaren ise pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştirilecektir.

GEZİ PROGRAMI

08.00  Belediye önünde buluşma
08.15  Hareket
Bayramiç kır kahvesinde kahvaltı