Çanakkale Belediyesi’Nden Liselere Mezuniyet Hediyesi...

Liseler Yıl Sonu Mezuniyeti Kep Töreninde Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Manga konseriyle gençler mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.
14 Haziran 2013 Cuma günü, 18 Mart Stadyumunda Çanakkale Valiliği, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Yıl Sonu Mezuniyeti Kep Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrenciler açıklanarak ödülleri takdim edildi. Okul birincilerinin adlarını okul kütüklerine çakmasının ardından tüm okullar keplerini atarak mezuniyetlerini ilan etti.Törende öğrencilere ödüllerini Çanakkale Belediyesi adına Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali SÜRÜCÜ takdim etti.

Keplerin fırlatılmasının ardından sahneye çıkan Manga Grubu ile gençler mezuniyet sevinçlerini hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek ve gönüllerince eğlenerek kutladı. Birbirinden güzel şarkılarını mezun gençler için seslendiren Manga, yüksek enerjisi ve başarılı performansıyla gençlere güzel bir konser sundu.